Food Organisation of Denmark er Host Partner for "MICHELIN Guide Ceremony in the Nordics" i 2025 og 2026. I den forbindelse har organisationen indgået partnerskaber med Audi Danmark, Arla Unika, Lakrids by Bülow og Royal Unibrew. Takket være deres opbakning har vi fået mulighed for at bringe dette markante event til Danmark de næste to år. Audi Denmark, Lakrids by Bülow, Arla Unika og Royal Unibrew spiller en central rolle i at støtte og fejre den nordiske gastronomi på højeste niveau. Deres engagement og bidrag er med til at fremme innovation, kvalitet og oplevelser, der fortsætter med at sætte standarden for gastronomiens udvikling i vores region.

AUDI Danmark

Audi, det ikoniske tyske bilmærke, har en historie, der går tilbage til 1910, og har gennem årene været synonymt med innovation, kvalitet og banebrydende design. Audi har ikke kun formået at udvikle biler, men har skabt visionære koncepter, der åbner dørene til en spændende fremtid. Deres biler er mere end bare transportmidler de er en oplevelse, der bringer os tættere på morgendagens liv, hvor teknologi, bæredygtighed og stil mødes i perfekt harmoni.

Med Audis unikke og futuristiske design er hver bil en kunstform, hvor både interiør og eksteriør er designet til at skabe en æstetisk oplevelse. De perfekte linjer og den funktionelle elegance i hver detalje giver ikke kun en uovertruffen køreglæde, men skaber også en atmosfære af luksus og innovation. Audis biler er et symbol på høj kvalitet og nytænkning, de er ikke kun fremtidens biler, men også en afspejling af den moderne livsstil.

Audi har i de kommende to år indgået et partnerskab med Food Organisation of Denmark (FOOD) i forbindelse med deres host partnerskab med MICHELIN Guide Ceremony in the Nordic 2025 og 2026.

Ligesom Michelin Guide hylder gastronomisk excellence, repræsenterer Audi det ypperste inden for design og teknologi. Som sponsor støtter Audi udviklingen af gastronomien og bygger samtidig bro mellem kunst, teknologi og kulinarisk ekspertise.

Læs mere og gå på opdagelse i Audis univers her

LAKRIDS BY BÜLOW

Lakrids by Bülow er en dansk virksomhed, der har forvandlet lakrids fra en traditionel nordisk godbid til en eksklusiv gourmetoplevelse. Grundlagt i 2007, debuterede de med deres første lakrids, og siden da har de konstant udforsket og udviklet den ikoniske kombination af lakrids og chokolade.

Men Lakrids by Bülow stopper ikke ved de klassiske smagskombinationer. De går i dybden med at udforske hele spektret af lakridsens smagsnuancer og dens mange anvendelsesmuligheder som krydderi, hvilket gør dem til en innovativ aktør på lakridsmarkedet. Fra søde og salte varianter til mere komplekse krydrede smagsoplevelser, er deres lakrids et bevis på virksomhedens dedikation til at forvandle en simpel ingrediens til en kulinarisk kunstform.

Som en af de mest elskede producenter af gourmetlakrids i Skandinavien er Lakrids by Bülow nu på en vigtig mission: We make the world love licorice, one piece at a time.

Deres engagement i kvalitet og innovation er også blevet anerkendt på den store gastronomiske scene. I 2025 og 2026 har Lakrids by Bülow indgået partnerskab med Food Organisation of Denmark (FOOD), der er host partner for "MICHELIN Guide Ceremony in the Nordics", som afholdes på dansk jord. Et prestigefyldt event, der hylder og støtter den danske og nordiske madscene på allerhøjeste niveau.

Bliv klogere på Lakrids by Bülow her

ARLA UNIKA

Arla Unika blev grundlagt i 2002 som et svar på kritik fra flere topkokke, der efterspurgte en større mangfoldighed og mere unik smag i Arlas produkter. Denne feedback blev starten på en spændende rejse, hvor Arla Unika med inspiration fra det nye nordiske køkken satte sig for at skabe mejeriprodukter, der kunne opfylde de højeste gastronomiske krav. I tæt samarbejde med passionerede mejerister, eksperimenterende produktudviklere, dygtige kokke, baristaer og iværksættere blev der udviklet produkter, der både udfordrer smagsløgene og giver plads til kreativitet i køkkenet.

Det samarbejdet mellem dygtige fagfolk, der både inspirerer og udfordrer hinanden, der har været drivkraften bag Arla Unikas nyskabelse af mejeriprodukter. Serien spænder fra ost og smør til friskevarer, hvor alle produkter er blevet grundigt testet og godkendt af nogle af de bedste restauranter. Disse produkter er ikke kun udviklet til at imødekomme kokkenes behov, men er også designet til at inspirere til innovation og kreativitet på de fineste spisesteder.

Siden starten har Arla Unika været på en mission om at nå Nye Højder, hvor de konstant stræber efter at løfte mejeriprodukterne til et gastronomisk niveau. Dette sker gennem de to produktserier, Unika X og Arla Unika.

I de kommende to år har Arla Unika indgået et partnerskabe med Food Organisation of Denmark (FOOD) i forbindelse med deres host partnerskab for ”MICHELIN Guide Ceremony in the Nordics”. En position, der afspejler brandets engagement i at fremme gastronomiens højeste niveau. Som partner på denne prestigefyldte begivenhed er Arla Unika med til at fejre og understøtte kulinarisk innovation og topkvalitet, samtidig med at de deler deres passion for at udvikle produkter, der inspirerer kokke i verdensklasse

Læs mere om Arla Unika her

Nørrebro Bryghus

Nørrebro Bryghus er en pioner på den danske mikrobrygscene og en stolt fortaler for bæredygtigt, lokalt forankret ølhåndværk. Med base i hjertet af København kombinerer bryghuset klassiske brygtraditioner med kreativ nysgerrighed og et stærkt socialt engagement.

Bryggeriet tilbyder et bredt sortiment af øl, hvor kvalitet, smag og karakter altid er i fokus fra humlefriske IPA’er til dybe stouts og innovative sæsonbryg. Hver øl er brygget med respekt for råvarerne og med ønsket om at skabe oplevelser, der bringer mennesker sammen i fællesskab og nydelse.

Nørrebro Bryghus er mere end et bryggeri, de er en ansvarlig aktør i lokalsamfundet. Med certificeret økologisk produktion, grøn strøm og en klar ambition om at drive bæredygtig udvikling, arbejder virksomheden målrettet med at mindske sit klimaaftryk og skabe en mere transparent og etisk drikkevarekultur.

Gennem samarbejder med lokale aktører og en inkluderende tilgang til både medarbejdere og gæster søger Nørrebro Bryghus at skabe værdi ikke kun i glasset, men også i det samfund, de er en del af.

Som en del af deres engagement i gastronomiens verden har Nørrebro Bryghus indgået et partnerskab med Food Organisation of Denmark (FOOD), der er host partner for ”MICHELIN Guide Ceremony in the Nordics” i 2025. Dette partnerskab understøtter virksomhedens ambition om at fremme kulinarisk innovation og kvalitet på højeste niveau.

Læse mere om Nørrebro Bryghus her